Votati-ne!

Citesc Zilnic


-

Săndoi se teme de o surpriză în Andorra: "Să nu păţim ca ruşii, care au pierdut cu Feroe!"

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a atras atenţia, duminică, la reunirea lotului, că meciul cu Andorra, din Grupa I preliminară a Campionatului European de tineret, trebuie tratat cu seriozitate, pentru a evita o surpriză neplăcută.

"Este un meci important pentru noi, chiar dacă la prima vedere pornim ca favoriţi. Cele 3 puncte sunt foarte importante şi trebuie să tratăm cu seriozitate partida, pentru a nu avea surprize, precum victoria Insulelor Feroe cu Rusia, care însă ne-ar putea avantaja la finalul calificărilor", a declarat Emil Săndoi, duminică, într-o conferinţă de presă, transmite NewsIn.

Tehnicianul i-a convocat în premieră la naţionala U21 pe mijlocaşul stelist Mihai Onicaş, precum şi pe Marius Alexe, de la Astra Ploieşti.

Meciul Andorra-România, din Grupa I preliminară a Campionatului European de tineret, se va juca pe 12 august, de la ora 18:30, pe stadionul Estadi Comunal din Andorra La Vella.

Naţionala de tineret a României se află deocamdată pe primul loc al Grupei I din preliminariile Campionatul European de tineret, cu şase puncte acumulate după două partide.

0 comentarii: